LifeofElla.blogg.se

Här skriver jag om min vardag och mycket mer!

*Hur ska vi kunna ta farväl?*

Kategori: Allmänt

Vad jag har hållt på med och inte varit aktiv här? 
Här har ni svaret!









































Den sista musikalen förevigt med min älskade klass! Oj vad det hände mycket! Skador, stress, blommor, skratt men också en jävla massa gråt! Fy ! Den sista musikalen - vad de flesta gjorde när de inte var på scenen; vi grät. I floder! Och det blev världens kram och gråt kalas efter att vi sjungit den sista biten tillsammans, *din dag är i.... DAAAAAAAG* Men det blev rätt snyggt på begravnings scenen den där gången, vi grät, men inte för att Angel hade dött, det blev najs. Haha! :) Kan inte släppa känslan när huvudrollerna sjöng "hur ska vi kunna ta farväl" och vi möts i byxorna med massa tårar! Helt oförglömligt, gå estet. 



Hade två katter som satt och väntade på mig när jag kom hem!



Spenderade söndag - idag i Skövde hos Niklas, åt massa gott tillsammans! Nu är jag sjuk för det också....


Kom hem och sedan jobbade jag lite, behöver klirr i kassan för att jag ska iväg till Ullared i april och jag gör vääääldigt gärna av med sparade pengar, på vad? Det vet jag inte.
I morgon blir det jobb hela dagen, lördag också och på söndag blir det dans 10-12, luncha hos farmor 12,30, fixa stallet, sedan träning 17.30-19.15 Zumba och styrka med redskap, hoppas jag blir friskare!

Kort om idag

Kategori: Allmänt

Älskade klass... Usch vad jobbigt det var att försöka sjunga samtidigt som man gråter! Fattar inte vad som hände, först spänd, sedan gråt som bara kom och sedan, den bästa känslan; bli så glad för att man har så roligt att man skrattar samtidigt man gråter och ca 120 pers klappar och tjoar. Vill inte veta hur jag kommer vara på den sista uppvisningen... Sista gången jag står på scenen med alla de fantastiska människorna som jag både hatar och älskar, neeej :(
För övrigt så kunde jag bara räkna till en olycka idag, gud vad alla skadar sig det här året då!

Herregud.

Kategori: Allmänt

Idag har folk bara varit med onm elände!
En till akuten, en höll på att svimma (?) , en svimma och så har vi Elinne, som ni ser nedan. Jag åkte till MAXI med henne och skulle köpa lindor (jag skulle köpa kattmat från början) så vi passade på att ställa oss på handikapp och köra runt med rullstolen! Min kära Elinne, som jag skrattar med och åt dig! Puss.

Full fart med

Kategori: Allmänt

Musikalen! Har blivit rätt så trött.... så. Godnatt :)

Inför musikalveckan

Kategori: Allmänt

I helgen var jag hos Niklas och jäklar vad vi åter igen tjockade oss! Men här ska inga kärlekskilon komma! 
Har nyss målat naglarna i naturella färger för att vi inte får ha sånt i musikalen, kommer antagligen få ta ur mina örhängen och sånt också, tatueringarna blir en annan femma.. ;) Åkte till MAXI ikväll innan jag hämtade syster och då köpte jag saker till musikalveckan. Yoghurt, frukt och frysta bär :) Kommer nästan bara äta sådant denna vecka för att jag ska "ställa" om kroppen för att allt godis och sådant har gjort att jag inte mår så bra i kroppen så det blir en sorts detox, sedan kommer jag äta lite hälsosammare - mellanmål och efter musikalen kommer jag äntligen börja träna igen! 
 

I morgon blir det musikalrep 08,20-20.00! Kommer vara så trött!


Morgondagens lunch och mellanmål, kanske slänger i en frukt till :)


Kvällsmaten idag!


Fick mysiga gosstunder med de här härliga grabbarna ikväll också! 



Har inte

Kategori: Allmänt

Så mycket att säga idag,. Vi tränade lite musikal och sådant och jag och Niklas åt tacos! I morgon blir det musikalrep hela dagen. Kommer vara såååå trött, sedan åka hem, fixa stallet, äta, åka och dansa och sedan iväg till Hova. Nu ska vi se walking dead, VAD JAG HAR SAKNAT DET! Sen sova och njuta av sovmorgonen :D Bloggar kanske i något i morgon, vi får se :)

Sömntuta!

Kategori: Allmänt

Här vettni, här har vi en som är trött och sover redan! Haha!
Har fått minst två läxor att göra klart så det börjar bli lite stressigt men jag ska minsann se till att jag ska göra allt på lovet - efter att jag sovit ut från musikalen!
Skickade precis in en uppgift som jag låg efter med (helt ovanligt för att vara jag, ärligt talat.) och det känns ju bra :) Nu ska jag duscha och sedan se en dokumentär som jag ska ha sett tills i morgon, ojojoj.. 
Ha en skön kväll!
 
 
 

Bildbomb

Kategori: Allmänt

Här firar vi alla hjärtans dag och fem månader i förtid minsann! Jag bakade kladdkaka som bara blev en kaka.. Och hade köpt en massa bär och frukt, mycket gott! 
 
 
 
 
 
Fatta vad gott det var?!
 
 
Sedan så vaknade jag runt 8 i morse, börja skolan klockan 12.... Inte kul. Så Jag försökte fixa håret och det tog över en timme... Blev inte supernöjd heller, men ah, öva..
 
 
 
Och som vanligt, lyckas jag matcha grejerna utan att tänka på det!
 
 
 
 
Niklas kommer vara med i skolan onsdag, torsdag och fredag! Tur att det inte blir så mycket till lektioner :)
Nu blir det en dusch!

Kvällsmat

Kategori:

Det går inte att vända bilden!
Vi stackare som äter LCHF gör god mat men svårt att få den att se så god ut som den borde... 
Här har jag wookat champinjoner, squash, tomat, solrosfrön, lök och sparris med lite hoisinsås och grädde. MYCKET GOTT om man är duktig som jag är ;) Sedan sallad under, keso, ishavssallad och oliver, MUMMA.

Åter igen

Kategori: Allmänt

Har jag kännt mig lite förvirrad i skolan, blir väll så när det närmar sig musikal! Kommer bli riktigt bra tror jag. Idag var jag i skolan, vi tränade på lite låtar, inget viktigt för min del tyvärr. Sedan åkte jag hem och åt, blev såklart ingen ridtur för så fort vädret hör att jag tänker rida så slår det om till äckelvinter igen och jag VÄGRAR att hoppa upp och vara ute i timtal och frysa... Snart ska jag göra mina läxor och se glad ut, orkar inte. I morgon kommer Niklas hit, jag kommer antagligen inte gå på kören för att jag känner att jag vill vila rösten lite, ifall att och kommer sjunga så mycket så att jag spyr sen endå så.
Nej, läxa.

Summering av helgen

Kategori: Allmänt

Okej, i fredags:
Jag gick till skolan och blev mycket positivt bemött, älskade klass! Sedan blev det dans på kvällen, funkade helt okej! Jag känner inte av körtelfebern ett dugg.
Sedan åkte jag hem till Niklas, åt tacos och sov där!
I lördags;
Vaknade bredvid älskling, var hur trött som helst helt plötsligt runt 4 så jag somna i en timme, sedan på kvällen blev jag bjuden på Indisk mat, shit vad gott det var! OJ! Och hade en ensam och trevlig stund tillsammans. Sen bar det hem och vi käka godis och chips, var vi mätta eller?!
Och idag;
Åkte till skolan för att träna på musikalen, 12-18 och sedan hiphop 18-20,30, om jag är trött nu? JA.
Börjar 10 egentligen i morgon men måste skjutsa syster till bussen klockan 07,20.... ack, grymma värld.
kommer kanske försöka att rida i morgon också! Hoppas jag kommer orka! :)
Tack åter igen älskling för helgen! Ses på tisdag :D

Musikal!


Mina nya träningsbyxor


Puss!

-*-

Kategori: Allmänt

När man förlorar sin bästa vän och sedan inser att det aldrig kommer gå att fixa det igen, det svider, ordentligt.
Vad gör man?

Idag

Kategori: Allmänt

 
Ända sedan dansföreställningen förra året så har jag blivit kär i den här frisyren, enkel och snygg, det var länge sedan jag gjorde den så den blev sådär men jaja!
 
 
Nu funderar jag på att gå ner och laga mat innan vi åker men mamma ska förstås få för sig att vi ska åka precis när jag börjat med maten.... 
Idag blir det stekt kyckling och någon sallad!

Matbilder

Kategori: Allmänt







 
Mobilbilder gillar vi!

Jag gjorde en riktigt god sallad nu ikväll! Och annat tilltugg ;) 
Äter som en häst men detta är sista innan jag lägger mig och jag lägger mig vid 12 ungefär. Eller.. Jag somnar då! 
 

Sådär!

Kategori: Allmänt

Då har jag skaffat en till blogg! Men här kommer jag bara skriva om min vardag och inte om mitt projektarbete eller min träning, så det slipper ni! :) 
 
 
 
Kan ju börja säga att jag mår mycket bättre från körtelfebern och streptokockerna! De måste vara borta för jag är bara lite förkyld, inget mer! Känner att jag vill träna massor för nu har jag suttit stilla i över en vecka och det börjar bli tråkigt.. Ska till skolan på fredag i alla fall! Tänkte att jag kunde försöka att vara med på hiphopdansen på fredag kväll också. Och efter det ska jag åka vidare till min älskling som jag inte har sett på över fem veckor!
Usch vad jag har saknat dig.
Ska till stan i morgon och handla med mamma och farmor (jag försöker bli lite mer aktiv innan skolan så jag inte tuppar av) och då ska jag köpa något snyggt nagellack, blir ju fint nu när våren på på g... Typ... Sedan kommer min kära vän Albin och håller mig sällskap i några timmar :D

Det kommer in lite bilder i morgon hoppas jag!
 
Något åt det här hållet hade jag tänkt!