LifeofElla.blogg.se

Här skriver jag om min vardag och mycket mer!

Känner lyckorus

Kategori: Allmänt

Det är precis vad jag gör..!
Jag bokar in mig på olika saker så jag har något att göra hela tiden, vill inte sitta still, det kan jag göra i skolan. Påtal om skolan så ska jag gå på konvux i höst, läser in fyra ämnen så jag har en bra grund till universitet (och får lite cash på det också)) eller vad jag tänkt mig. Har också kommit på att jag INTE ska bli hovslagare, utan sjukgymnast! Så ska prata med Hans i morgon (hänger där typ jämt och han verkar gilla mitt sällskap, skämtar med honom så han drar på smilbanden) så jag blir lite klokare! Åter till lyckorus; Underbar fästman, helt otroligt underbara vänner, har fan kul varje dag, har mål i livet, känns bra. Puss på er tjejor!


 

Helgens bravader!

Kategori: Allmänt

Jag har inte haft något värt att skriva här så det är därför det varit lite dålig uppdatering. Men iallafall! 
Fredag; Sprang (ovanligt va? Eller inte...) och sedan hoppade jag dansen för att komma iväg till Hova lite tidigare för att jag och Niklas skulle baka pizza tillsammans och sedan blev det en förlovning på det också! Vill tacka alla som sagt grattis! Jag vet att många anser att det var lite tidigt men vi har pratat om det i minst två månader och det blir inte en så jättestor skillnad från att vi var tillsammans tycker jag då, det är inte direkt så att vi flyttar ihop och skaffar barn och hund och bil nu på en gång! ;) Iallafall, jag är riktigt glad och mycket nöjd över valet av man. Vi har ALDRIG bråkat, det enda skulle vara smågnabb om gamla flickvänner/pojkvänner men det går över på två sekunder, DET är bland det bästa med honom, att vi inte har något att bråka om! Och tråkigt har jag inte heller när jag är med honom. Och fin är han, mycket fin. <3
Lördag; Ah, vi skulle ju ha tränat tillsammans men det gick ju åt helvete xD haha! Men en kort promenad på 50 min blev det iallafall, sjukt fint väder. Tacos, kaka med grädde och frukt, smoothie - ni vet hur det blir! Fett gott. 
Idag; åkte hem tidigt för att äta våfflor med familjen, sprang 9 km - nytt personbästa (tiden), jobbade lite, käkat, ah. Väntar på mamma som ska dyka upp så jag kan få min läxa gjord... 
 
Det var helgen det! :D
Bilder på ringarna dyker upp den dagen jag inte har nåt för mig :) 

Ojojoj..

Kategori: Allmänt

Kommer FÖRSÖKA med 15,7 km i morgon!
Följ mig gärna på jogg.se och se mina tider som förbättras hela tiden!

Dagen

Kategori: Allmänt

Började bra men var förjävlig på eftermiddagen.. Allt pga en person. (inte Niklas innan ni får för er något) Fattar inte hur en person kan ställa till det så mycket! I alla fall.. Jag kom hem skitarg, skällde på katten som bara ville prata med mig, sprang, blev hungrig medans jag höll på, var fortfarande arg när jag kom hem, åt, frös, men tillslut när jag fått upp värmen, lugnat ner mig och ätit så vände det och livet blev bättre! Flirtade lite med katten också och sa förlåt, han har inte förlåtit mig än.... Har smörjt in mig med massa olika salvor, vintervädret tär på huden, och bara försökt att slappna av. När jag blir stressad så blir jag verkligen stressad! Inte ett dugg kul.. Aja, detta kommer inte få hända igen för då blir jag fan galen!

Startar upp min viktblogg igen

Kategori: Allmänt

För det här funkar inte, behöver skriva av mig mina träningsfasoner.. haha! Så kommer vikt och mått och någon stackars bild dyka upp där också! Kommer mest skriva om vad jag tränar och lopp och sådant. Är mest inriktad på springningen nu. Kommer fixa och sådant lite på den nu så i morgon är allt färdigt för att läsas! :D Kom gärna med förslag och sådant! :) Jag har inte en aning vad som lurar i mitt gamla arkiv men... 
Kommer såklart fortsätta skriva här!
Kan vara bra att skriva vad den heter också! 
gabbiesvikt.blogg.se

Suddade ut allt och skriver om..

Kategori: Allmänt

Var precis påväg att skriva en lång härva om min träning osv, detta är inte en träningsblogg... Är fortfarande kvar i det träsket xD Men! Jag kommer(kanske) lägga upp 4 bilder på mig om ca tre veckor - så jag och ni ser vilken skillnad löpning gör på kroppen. Kan vara kul!
Idag jobbade jag och kära Niklas var med och hjälpte till (tack!) Käkade naturgodis igår och invigde mina nya springskor (har aldrig ägt några förut) Så det här med lopp och sådant börjar bli seriöst! :D Jag hoppas att Izabelle och Malin följer med på vårruset, skulle vara riktigt kul tror jag! :) Hade sex månader med gosen också! Tiden går fort! Slänger upp lite bilder, en morgons bravader och annat!
 










<3

Nu ska jag

Kategori: Allmänt

Klippa sönder och sy ihop kläder!!

Ser fram emot massa lopp!

Kategori: Allmänt

Jag blev kär idag. I springningen! Tack och lov att det kom tillbaka! Sprang på löpbandet (är helst ute för då får jag mångsidig träning men det blåste så extremt kallt idag) på gymmet idag, 6 km på en okej tid. Elinne, min syster och jag ska till vårruset i maj! Kommer bli kul!!!! Saknat det. Det bästa är ju att få någonting när man fullbordat det, det är de som jag siktar på så fort jag ska "tävla" , annars är det inte kul, vinnarskalle. Sedan är det minst 10 olika lopp inbokade fram till november, så det gäller att ligga i! Sedan ska jag kolla lite hopptävlingar också, kommer bli ett aktivt år 2013. I morgon blir det ännu en tur på löpbandet, lägger tyvärr ridningen på sidan lite för jag fryser som en jävla dåre bara det är -2 ute.. Inte bra att gå ner i vikt. Inget som skyddar.. Haha. Var på kick n' box idag också, känner inte ett skit längre, kanske är träningsverken som jag har haft konstant i över en veckas tid nu... AJ för minsta lilla.
Kommer ha en redovisning i morgon också på psykologin - hade tur att hitta ett ovanligt bra gjort arbete i min gamla dator!! Kastar in lite bilder också, och en matbild ... Som vanligt! Försöker få fler att nappa på LCHF ;) Som jag inte bara äter för att gå ner i vikt utan för att stanna där och mår mycket bättre av det.
 






Springa för glatta livet.

Kategori: Allmänt

Okej, kanske inte för glatta livet men sprang gjorde jag! Min kära 6 kilometare. Det gick ovanligt bra de första 2,5 km, 2,5-4 km började det kännas lite slitit och de sista två var "jag vill gå men gör det inte", gör alltid en riktig kutning de sista 10 m och då känner jag inte benen längre.. Blir en sådan tur igen i morgon efter skolan! Springer då åt andra hållet, bra med variation. Red på Evelina, en skrittur på någon timme, hon fäller som fan nu... Sedan käkade jag kyckling och grönsaker och flötig sås! Nomononmonon! Kick n' box i morgon också! Naaaajs.







Oj!

Kategori: Allmänt

Kul att besöksmätaren sköt i höjden! :D Tack! 
Blev så otroligt sugen på att börja springa igen , haha! Så i morgon börjar jag! Tänkte 6 km varje dag, möjligen längre de dagarna jag inte rider eller gör något annat galet! Träningsmonstret inom mig börjar bryta sig ut...!

Viktnedgången och säger bara en sak;

Kategori: Allmänt

 MAXIs salladsbar. Vilket himmelrike! Det fanns så mycket att välja på, salladen blev man mätt på innan den var slut, priset är sådär, men värt det eftersom allt var så färskt, riktigt gott! Fick en snilleblixt; borde så egen sallad, tomater, gurka och broccoli och sådan skit i sommar, kommer endå ha otroligt mycket tid! Idag var skolan som vanligt, förutom en kopiator som fick spel och spottade ur sig massa papper - blanka. Idioti. Pratade lite med min projektarbetesledare också så projektet är på benen igen! Känns bra! Har mer koll nu, blev fett stressad när vi kom tillbaka efter lovet och fick höra att det och det och det skulle vara klart tills då och då och då.. Var på Zumba/dansmix själv och sedan kom Lollo och vi körde core, fett bra träning skulle jag nog säga, det bränner dock mest i de översta magmusklerna.. Är rätt utsleten nu så kommer säkert somna inom en snar framtid.. I morgon blir det att rida båda hästarna, jobba och sedan kör på kvällen. Jag håller igång! Men det känns som att det är för lite träning.. Börjar väll bli träningsnarkoman, IGEN.. I onsdags var det förresten två år sedan jag stog och kollade mig i spegeln och bara "fyfan vad du ser ut, gör något åt detta, NU" och det gjorde jag,,, Orkade inte ens springa 60m. Sjukt. Och ca två månader efter orkade jag springa över milen och gjorde det varje dag. Galen. Men har lärt mig så jävla mycket på de här två åren och har börjat tycka om mig själv, vågar mer, självförtroende, mår så äckligt mycket bättre i kroppen inne och ute och är en gladare person. Jag ler inte men mår dåligt längre, (svenskan är inte så bra där hahah!) ler jag så är livet bra, ler jag inte så är det inte bra, inget ljug för varken mig eller omgivningen. Känslan<3 Nu har jag fått det sagt.. Kan lika gärna slänga in en bild från två år sedan och de flesta har redan sett den så ber om ursäkt. Har inga fler sånna bilder. Sedan två på min älskade sallad!

85-87 kg
 
Syns inte så mycket hur stor skillnad det är men -21 kg.. 
 
 
Kärlek!
 

Efter en vecka

Kategori: Allmänt

Har haft fullt upp i veckan så det har inte blivit så mycket skrivade här!
En vecka sedan sist så here we go, senil som ett as men jaja!
Måndag; Skola och träning, inget speciellt!
Tisdag; Sovmorgon som vanligt! Ingen kör så det blev en ridtur istället!
Onsdag; Åkte till skolan för att se en film och sedan hem och red (?) skulle egentligen på kick n' box med då hade jag, syster och mamma plannerat in en myskväll! 
Torsdag; Hmm... Åkte till Karlstad universitet med alla treor för att kolla, jag och Lollo (tur att jag har henne!) irra iväg till Karlstads centrum och åkte sedan hem, shit va trötta vi var!
Fredag; Skolan, kick n' box, hiphopdans, åkte till Niklas, trött tjej - somnade ifrån honom!
Lördag; Åkte hem från Niklas och tog såklart med honom hem! Skulle ha åkt iväg med familjen på pubkväll - som helt plötsligt inte blev av ?! Aja, sen somnade jag ifrån honom igen... Stackaren!
Idag; Vi lagade till lax och oj vad gott det blev!!! Niklas åkte hem tidigt, jag red och frös som bara den, värt det dock, sedan iväg och träna med syster ; let's dance, zumba, styrka med redskap

I morgon blir det Zumba/dansmix och core! 

Liten bildbomb från veckan!
 











Svettig men duktig häst!







Kommer börja rida mer och hålla på med hästarna, tatueringen är en påminnelse; Jag vägrar att bli en sån där hästmorsa som har hållt på med hästar när jag var liten och sedan i vuxen ålder skiträdd för hästar men tvingar iväg mina ungar till en ridskola.. Har aldrig fattat sånna människor.. SÅ intresserade kan de ju inte ha varit eftersom de är rädda för hästarna.. Visst om de kanske ramlat av men hallå.. Det första man lär sig är att om man ramlar av ska man direkt upp. Annars (enligt mig) kanske man inte ska hålla på med dom.. 

Bakis

Kategori: Allmänt

Som ett as idag som sagt.. Mådde verkligen skit ett tag där, blev ingen dans för mig.. Sedan var jag iväg med familjen och åt hos farmor och farfar - riktigt gott! Var osäker på om jag skulle iväg och träna men det blev av! Gick och fixade i stallet, hade sällskap av Kurredutt, passade också på att gå ut i hagen till virrpannorna och kramas och pussas lite och andas in hästdoften! Var ju såklart tvungen att ta kort på gosarna!












Syster och jag drog oss iväg till träningen och tjohej vad jag saknat det!!! Känner mig otroligt fräsch efteråt, ut med skiten! I morgon kommer jag och syster träna igen, Zumba/dansmix och core, najs!


Gjorde världens mat när jag kom hem, nom! Rekommenderar till folk att skaffa en wookgryta, så jäkla bra!



 
Kommer bli skönt med sovmorgon i morgon!

Fest och korv!

Kategori: Allmänt

Okej, igår hände det mycket och jag mår inte bra alls så fattar mig kort! (Vaknade fortfarande "full")
Grillning med familjen , två samtal och sedan fest!









































Ett måste direkt jag kom hem!






Tack för kvällen!!!

Fick en galen idé

Kategori: Allmänt

Jag ska grilla - ute. Ge mig sommar.