LifeofElla.blogg.se

Här skriver jag om min vardag och mycket mer!

Trött

Kategori: Allmänt

Och sliten! Jag köpte jackan jag pratade om och nya skor minsann! Jag klarade dessutom slutprovet på jobbet så nu är det bara att blicka framåt. Tar samtal hela dagarna och det är så roligt, får skäll av kunderna men det är dom som gör det roligt att jobba för till 98% slutar samtalen med skratt och positivitet! 
Sommartid nu också, jätteskönt att få ljusare på kvällen, hade väl svårt att ställa om mig men nu verkar det hamna rätt ändå :)
I helgen red jag och sedan var det dåligt väder på söndagen så det blev att slöa inne tills Stina kom och vi gick på en ordentlig promenad och jag klippte hennes hår, åkte till stan och käka thai hos henne, riktigt roligt.
Idag kom förstås lock för örat som jag blir galen på, hör inget på högerörat och försöker tryckutjämna men icke..
Var på träning ikväll med Stina och cicci, var super sugen på sparris så köpte det efter gymmet och sedan gjorde jag värsta goda tallriken med diverse grejer, föråt mig på köpet.. 
Och påsk är det snart så fixade äntligen till riset hemma! 






Tänk att

Kategori: Allmänt

Det redan är onsdag! Helg snart :)
Tog samtal till största delen idag efter två prov, tror det är i morgon vi har slutprov - domedagen och jag får bekräftelse att jag är tillräckligt bra för det här jobbet (anser jag själv), det bör gå bra för jag har klarat alla delprov med godkänt resultat (som jag är nöjd med, har inget läshuvud). 
Ligger och snorar fortfarande, inte blivit nåt med ridning de här dagarna, det blir mörkt så fort och då fryser jag ihjäl, har blivit så frösen på senaste tiden och samtidigt ska jag nog inte vara ute i för mycket blåst när jag ändå är sjuk och försöker bli frisk! 
Jag har tänkt att handla en träningsjacka på maxi i morgon som jag tittat på minst 10 gånger och det tolkar jag som att jag måste köpa den.. Kanske västen också....... Farligt att få löning...

Jag älskar

Kategori: Allmänt

Mitt jobb säger jag åter igen!! Det är verkligen hur bra som helst, kul att prata med kunderna så länge jag fattar vad de vill (vilket jag verkar ha svårt med haha) och alla kumpaner ska vi inte ens tala om :D 
Så det blir after work på torsdag och sen i april ska vi iväg till en paintballbana och även förtära vissa drycker! Kul att en grupp kan klicka så bra och att man själv får vara med! 
Och jag är verkligen glad att Stina och jag har funnit varandra så mycket de senaste månaderna.


Annars då? Jora, helt okej, men blivit så jäkla sjuk igen men denna gång är det så jag orkar vara på jobbet och härja (sen kan det vara så att jag trivs så mycket bättre på transcom än förra jobbet) 


I helgen fick jag även finbesök av familjen eftersom Martin var i deje och tänk vad fina katter vi har som sitter med :)


Börjat ta tag i ridningen också! Nu när det blåst så mycket så har det blivit fina svängar i skogen och hittat nya vägar att rida , har även passat på att tappa bort oss ordentligt också hahah! Men hon gillar verkligen skogen, och speciellt nu när jag rider i grimma med ludd på och sadel, min fina häst..


Träningen har gett resultat också! Upptäckte faktiskt när jag duschade att innerlåren blivit tightare, inte lika lätt att nypa i dom :D nyckelben som börjat synas mer och tror även ansiktet har börjat komma fram igen! Känns bra, har ju inte varit så noga med kosten och inte tränat tills jag stupat.
Ska gå upp och lägga mig nu så jag är piggare till en ny jobbdag och hoppas på en fin ridtur också!

Dålig på att skriva

Kategori: Allmänt

Jao,,. Men har verkligen haft fullt upp! Jobbat, tränat, stallet.. Och jag älskar jobbet!!!!! Skrattar hela tiden, fått nya bekantskaper och nu - fått prata med riktiga kunder... Hjälp. Tur att Jens ville jobba ihop med mig och hjälpa till! En eloge och hatten av för jag var inte enkel kan jag säga.. 
Var supernervös också så när det släppte på Zumban mådde jag skit så fick avbryta och åka hem (detta har aldrig hänt) och nu ligger jag utslagen i soffan med katterna ! 
Lägger in random bilder :) 




Träningsverk?

Kategori: Allmänt

Ja självklart trodde jag att Stina var hemma hos sina föräldrar i morse så ställde mig där och glodde kl 7 på morgonen, men det visade sig att hon var i stan så då blev det panik för började 7;45 och det är ju i Karlskoga så det tar en stund osv så jag stog bokstavligen på gasen. Men på något vis kom vi i tid!
Efter en jobbig dag (mycket information) så stack jag, syster och Stina till gymmet där vi körde dans i 45 min och sedan core 45 min, kommer ha en skön träningsverk..
 
I morgon har jag plannerat att snabbt springa in på MAXI efter jobbet för att köpa mat till matlådor och sedan blir det stallet och rida en sväng. 
 
Nu ska jag väcka Martin för 5e gången ikväll (han ska fixa kattlådan hihihihihihihi)

Nya jobbet

Kategori: Allmänt

Varit åter igen sjuk och mått skit, ätit alvedon osv för att klara av denna dag! Och oj, den var över förväntningarna, tror det blir hur bra som helst detta! Kul att se lite bekanta ansikten också. 
 
Så när jag väl kom hem så gick jag till stallet (efter att ha ynkat med nykastrerade katter) och mockade och skvallra för mamma om dagen. Sedan gick jag hem igen, tog en extratur eftersom jag inte gjort av med så mycket energi idag. 
I morgon ser jag fram emot en sväng på gymmet (danspass och sedan core) och lurar även iväg syster så hon ska få känna på träningsverk eftersom hon inte får det så ofta längre ;)